Over ons

Over ML-Works.

Werken voor en met ML-Works betekent op de eerste plaats duidelijkheid voor zowel werknemer als opdrachtgever.

Met heel veel passie, de juiste kennis van de markt , door duidelijk te communiceren en 24/7 bereikbaar te zijn maken wij vaak het onderscheid. Wij realiseren ons dat we met en voor mensen werken en dat vaak iedere situatie een andere aanpak vereist.

Door selectief, transparant en duidelijk te zijn naar kandidaten, proberen wij net even anders te zijn. Door deze werkwijze hebben inmiddels veel bedrijven en werknemers ML-Works weten te vinden.

De standaard teksten die vaak door uitzendbureaus in hun website worden gebruikt die gebruiken wij liever niet. Wij houden ons aan afspraken en doen geen toezeggingen die voor ons niet haalbaar zijn. Maak het niet moeilijker dan dat het is dat is hoe wij denken en handelen.

ML-Works is actief op het gebied van techniek, productie, administratie en logistiek maar in andere sectoren durven wij ook ons vrouwtje te staan.

Over ons.

Wij zijn Michelle en Lana, we werken al vier jaren samen als echte collega’s en zijn samen de trotse eigenaars van ML-Works B.V. Voordat Lana besloot om te stoppen met werken voor een werkgever en voor zichzelf te beginnen werkten wij al een tijdje samen bij hetzelfde bedrijf waardoor wij ook privé veel met elkaar omgingen hierdoor is langzaam een echte vriendschap is ontstaan. Per 1 september 2023 Heeft Michelle zich ook aangesloten bij ML Works en vormen beiden weer een team.

Lana neemt binnen ML-Works de financiële zaken voor haar rekening en Michelle doet met haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche het commerciële werk en is ook verantwoordelijk voor het V&G systeem binnen het bedrijf.

Michelle
Michelle
Bekijk
Lana
Lana

Jouw droombaan wacht op je

Benieuwd wat ML-Works voor je kan betekenen? Laat een bericht achter, dan zetten wij alvast de koffie klaar.